Strigoo

Strigoo på SPIN
Strigoo er en ny startup fra Sarpsborg. Fra vanstre: Trond Jelsnes Undrum og Thomas Hermansen

Bli kjent med Strigoo

Hvorfor SPIN?

Trond Jelsnes Undrum er daglig leder og utvikler i Strigoo. Selskapet er et nyoppstartet software selskap som leverer skole-software for å drifte skole.

Selskapet har i dag tre ansatte med god it-kompetanse, med tilsammen rundt 50 år med erfaring.

Ideen ble til som et resultat av familie i lærerstillinger. Vi så kampene de går gjennom i arbeidshverdagen. Vi ser at dagens systemer er klare for forbedring, bli mer nyskapende og gjennomført slik at studenter, foresatte, lærere og administrasjonen kan få den hjelpen de fortjener.

Hvor er Strigoo om tre år?

Om tre år ønsker vi å være på det internasjonale markedet og har vokst oss store som selskap. I tillegg har vi tatt større deler av Norge.

Lyst til å lære mer om Strigoo?
Sjekk ut deres hjemmeside her. 

For oss som en nyoppstartet bedrift er det fint å være del av et miljø som har flere oppstartbedrifter som er i samme situasjon som oss. I tillegg har vi rådgivere og andre ressurser rundt oss som kan veilede oss på veien og få hjelp fort. Det er gode priser, fin kantine ordning men ikke minst et hyggelig miljø.

Ved å bli en del av SPIN får man en kickstarter. Det er en motivasjon å se andre ambisiøse selskaper som jobber hardt og man får et litt ekstra press ved å sitte her sammen med andre. I tillegg er det en en fordel å kunne få hjelp fort når problemene oppstår og ha rådgivere rundt deg som kan dra deg i en retning som du kanskje ikke klarer alene. 

Hva slags hjelp har du fått gjennom å sitte på SPIN? 

Vi i Strigoo har fått hjelp med en konkretisering av en MVP hvor vi i har tenkt vidt mens Smart Innovation Norway har fått oss til å konkretisere ideen, slik at vi kan levere noe raskere enn det vi hadde klart alene. 

 

 

 

ANDRE POSTER:

Bedriftskonsulent – Carine Helgesen

Carine Helgesen, damen bak selskapet “Bedriftskonsulent – Carine Helgesen,” har brakt med seg sin omfattende erfaring og ekspertise til Sarpsborg Innovasjon (SPIN), og tilfører et frisk perspektiv til coworkingen og felleskapet.

Les mer...

Elstad Content

Hvem er Christine bak Elstad Content? Jeg har alltid vært en kreativ sjel. Da andre begynte å studere, pakket jeg med meg to kofferter og flyttet til utlandet; først til Malaga,

Les mer...

Itera

Viktigheten av å ha lokal tilstedeværelse og synlighet flere steder i Østfold Itera et selskap som hjelper andre med å høste verdi fra dataene sine Itera har valgt å engasjere

Les mer...
Trygve Sørli har testet SPIN i fire uker. En Sarpsborg Startup!

Benson – Trygve Sørli

Book en omvisning og test ut SPIN i 4 uker for 399kr Bakgrunnen for Benson satsningen Trygve Sørli har jobbet som grafiker, art director og designer på alt fra t

Les mer...

Etablerertjenesten Søndre Viken

Bli kjent med Sirius Act og Etablerertjenesten Søndre Viken Medlem og samlokalisert med SPIN Uno Dahl Henriksen (til høyre i bildet) sitter klar for å ta imot alle med en

Les mer...