Benson – Trygve Sørli

Bakgrunnen for Benson satsningen

Trygve Sørli har jobbet som grafiker, art director og designer på alt fra t i reklamebyråer siden 2007 med små og store nasjonale og internasjonale kunder som Stokke, Subaru, Nissan, Mills, Glava, Europris og Gudbrandsdal Energi og mange andre. I 2014 startet han også med film og foto. De siste fire årene har Sørli vært medgründer i et selskap som på fire år gikk fra fem til tretti ansatte.

 

Fra 1 oktober i år startet han for seg selv med markedsføring og kreative tjenester. I tillegg jobber han med et dokumentarfilmprosjekt som er en av hovedårsakene til at han startet selskapet Benson.

4 uker på SPIN

Tidligere har Trygve jobbet i et firma som hadde plasser i et kontorfellesskap i Moss. Det var utrolig nyttig med tanke på å treffe likesinnede, skaffe nye kunder, ansatte og samarbeidspartnere.

Selv mener Sørli at kaffemaskinen i et slikt kontorfellesskap er en av de beste salgskanalene for en gründer.

 

Etter en fire ukers prøveperiode har Trygve følgende erfaring.

Jeg slo til på tilbudet på 399,- for første måned. Det var en svært rask prosess fra jeg kom innom til jeg hadde nøkkel og plass med skap. Jeg har en arbeidshverdag som er svært variert og jeg er ute hos kunder nesten hver dag. De dagene jeg har sittet på Spin har vært utrolig behagelige, jeg har truffet mange spennende mennesker og samtidig hatt mulighet for å fokusere på å få jobben gjort. Jeg har også benyttet muligheten til å invitere kunder og leverandører til møter her nå som jeg har møterom. Det passer ikke så bra på hjemmekontoret i kjellerstua.

Hverdagen som gründer

Sørli forteller at det beste med å være gründer er friheten og mulighetene for å velge retning uten å måtte forholde seg til andre.

Han forteller at det nå til å begynne med er det mye arbeid for å få alt på plass. Det er også ekstremt tilfredsstillende når man får nye kunder, ser resultater av arbeider man har gjennomført helt alene og får gode tilbakemeldinger.

 

Vi spør Trygve om hvor han ser seg selv om tre år: 

Jeg har ikke jobbet i Sarpsborg siden 2004, så ett av målene var å kunne gå eller sykle til jobb.

Jeg har ingen store ambisjoner om å bygge et selskap med mange ansatte og siden jeg har jobbet med markedsføring, design, film og foto i mer enn 20 år har jeg et svært godt nettverk av flinke folk.

Det viktigste er å jobbe med kunder som har ambisjoner og som er villige til å satse sammen med meg.

Som nevnt jobber jeg også med et dokumentarfilmprosjekt og ønsker å jobbe enda mer med det, men innerst inne er jeg en markedsfører og selger, så det kommer til å bli en fin balanse.

Trygve Sørli har testet SPIN i fire uker. En Sarpsborg Startup!

ANDRE POSTER:

Bedriftskonsulent – Carine Helgesen

Carine Helgesen, damen bak selskapet “Bedriftskonsulent – Carine Helgesen,” har brakt med seg sin omfattende erfaring og ekspertise til Sarpsborg Innovasjon (SPIN), og tilfører et frisk perspektiv til coworkingen og felleskapet.

Les mer...

Elstad Content

Hvem er Christine bak Elstad Content? Jeg har alltid vært en kreativ sjel. Da andre begynte å studere, pakket jeg med meg to kofferter og flyttet til utlandet; først til Malaga,

Les mer...

Itera

Viktigheten av å ha lokal tilstedeværelse og synlighet flere steder i Østfold Itera et selskap som hjelper andre med å høste verdi fra dataene sine Itera har valgt å engasjere

Les mer...
Trygve Sørli har testet SPIN i fire uker. En Sarpsborg Startup!

Benson – Trygve Sørli

Book en omvisning og test ut SPIN i 4 uker for 399kr Bakgrunnen for Benson satsningen Trygve Sørli har jobbet som grafiker, art director og designer på alt fra t

Les mer...

Etablerertjenesten Søndre Viken

Bli kjent med Sirius Act og Etablerertjenesten Søndre Viken Medlem og samlokalisert med SPIN Uno Dahl Henriksen (til høyre i bildet) sitter klar for å ta imot alle med en

Les mer...