Sarpsborg Næringsforening

Mariann Karlsen, leder av Sarpsborg Næringsforening er et viktig tilskudd i SPIN-familien. 

I tillegg til å ha egne kontorer i Stjernebygget sitter Mariann i styringsgruppen til SPIN. 

Hun oppfordrer bedrifter som ønsker å være en del av dette til å bli med på reisen fra start. Her kan du være med å utvikle et spennende miljø. Ved å være en del av SPIN vil du nemlig få hjelp til å vokse slik at din bedrift kan huse fremtidens arbeidsplasser og løsninger.  

Hva gjør Sarpsborg Næringsforening?

Hvorfor er SPIN så viktig for Sarpsborg?

Som leder av Sarpsborg næringsforening jobber Mariann for næringsutvikling i regionen. Sarpsborgregionen har mange spennende virksomheter og arbeidsplasser. 

 

Sarpsborg er i dag en attraktiv by, men for å bli enda mer attraktiv er Mariann sentral for å fremme Sarpsborg som den foretruknde Østfold-kommunen for utvikling, etablering og vekst innen industri, handel og kunnskapsbedrifter. 

 

Ved å jobbe for et bredt næringsliv vil Sarpsborg også være et attraktivt bosted for ulike arbeidstakere i regionen.

 

Hvor er Sarpsborg næringsforening om tre år? 

Vi jobber fortsatt i Sarpsborg og har vokst med flere ansatte. Vi jobber enda tettere med de andre næringsforeningene i vår region. 

Spin er et godt eksempel på hvordan vi kan tiltrekke oss spennende og attraktive arbeidsplasser til regionen. Ved å sitte et sted hvor man kan dele på tvers av bedrifter får man også mer tilbake og du blir en del av noe som er større enn deg selv.

 

En stor fordel med å sitte i en coworking som SPIN er at du blir en del av et spennende miljø med engasjerte personer. I tillegg er SPIN sentralt plassert og er et godt sted å ha møter og større arrangementer. Vi har god erfaring med å ha våre frokostmøter på Stjernebygget.

 

Det er også en stor fordel å ha en god kantine på toppen av bygget. Kantinen Kokkeline har god lunsj med både varmmat og salatbar. 

ANDRE POSTER:

Bedriftskonsulent – Carine Helgesen

Carine Helgesen, damen bak selskapet “Bedriftskonsulent – Carine Helgesen,” har brakt med seg sin omfattende erfaring og ekspertise til Sarpsborg Innovasjon (SPIN), og tilfører et frisk perspektiv til coworkingen og felleskapet.

Les mer...

Elstad Content

Hvem er Christine bak Elstad Content? Jeg har alltid vært en kreativ sjel. Da andre begynte å studere, pakket jeg med meg to kofferter og flyttet til utlandet; først til Malaga,

Les mer...

Itera

Viktigheten av å ha lokal tilstedeværelse og synlighet flere steder i Østfold Itera et selskap som hjelper andre med å høste verdi fra dataene sine Itera har valgt å engasjere

Les mer...
Trygve Sørli har testet SPIN i fire uker. En Sarpsborg Startup!

Benson – Trygve Sørli

Book en omvisning og test ut SPIN i 4 uker for 399kr Bakgrunnen for Benson satsningen Trygve Sørli har jobbet som grafiker, art director og designer på alt fra t

Les mer...

Etablerertjenesten Søndre Viken

Bli kjent med Sirius Act og Etablerertjenesten Søndre Viken Medlem og samlokalisert med SPIN Uno Dahl Henriksen (til høyre i bildet) sitter klar for å ta imot alle med en

Les mer...