Inspiria

Så mye mer enn et besøkssenter!

Hvorfor SPIN er et vinnende konsept!

INSPIRIA science center er for mange kjent som et besøkssenter, men innenfor den kule bygningen finnes det mange hoder med stor kompetanse. Dette gjør at INSPIRIA science center er en attraktiv partner innenfor ulike oppdrag. 

 

Spennet er stort når Eddie Olsen forteller om de ulike prosjektene de er en del av. Fellesnevneren er at de ønsker å løse viktige samfunnsutfordringer. 

INSPIRIA har et stor fokus på digitalisering og tech, grønn mobilitet, folkehelse, utdanning og maritimt liv. 

 

Med en bred kompetanse og et stort engasjement knytter de nettverk innenfor regionens næringsliv. 

 

INSPIRIA er en av initiativtakerne bak SPIN-konseptet. De så tidlig behovet for å samle et innovativt økosystem i regionen. De har også en fleksdesk i SPIN og engasjerer seg stort i bedriftene som sitter her. 

 

Hvor er INSPIRIA science center om 3 år? 

Om tre år jobber vi fortsatt godt og målrettet innenfor de tematikkene vi gjør i dag, men har et enda større fokus på bærekraft. Vi skal være en naturlig samarbeidspartner mellom offentlig sektor og næringslivet i regionen når de ønsker å løse viktige samfunnsproblemer.

Som en del av SPIN får oppstartsbedrifter, vekstbedrifter eller andre som har et ønske om å sitte i et innovativt miljø tilgang på et helt unikt kompetansenettverk som bistår med forretningsutvikling. 


Her sitter du sammen med rådgivere fra både Smart Innovation Norway, Blender og oss i Inspiria. Ikke minst kommer du i kontakt med andre bedrifter som kanskje har de samme utfordringene som du sitter på. 


Det å være en del av et coworkingmiljø og en kompetansehub som SPIN er at du får støtte på veien, uansett hvilken fase du er i. 

Her er en film fra ett av oppdragene Inspiria holder i. Koko (Kompetanse og kommunikasjon) skal skape koblinger mellom skole og næringsliv, og inspirere ungdommer til å se muligheter for et fremtidig arbeidsliv i stor-regionen Østfold–FyrBoDal.

ANDRE POSTER:

Bedriftskonsulent – Carine Helgesen

Carine Helgesen, damen bak selskapet “Bedriftskonsulent – Carine Helgesen,” har brakt med seg sin omfattende erfaring og ekspertise til Sarpsborg Innovasjon (SPIN), og tilfører et frisk perspektiv til coworkingen og felleskapet.

Les mer...

Elstad Content

Hvem er Christine bak Elstad Content? Jeg har alltid vært en kreativ sjel. Da andre begynte å studere, pakket jeg med meg to kofferter og flyttet til utlandet; først til Malaga,

Les mer...

Itera

Viktigheten av å ha lokal tilstedeværelse og synlighet flere steder i Østfold Itera et selskap som hjelper andre med å høste verdi fra dataene sine Itera har valgt å engasjere

Les mer...
Trygve Sørli har testet SPIN i fire uker. En Sarpsborg Startup!

Benson – Trygve Sørli

Book en omvisning og test ut SPIN i 4 uker for 399kr Bakgrunnen for Benson satsningen Trygve Sørli har jobbet som grafiker, art director og designer på alt fra t

Les mer...

Etablerertjenesten Søndre Viken

Bli kjent med Sirius Act og Etablerertjenesten Søndre Viken Medlem og samlokalisert med SPIN Uno Dahl Henriksen (til høyre i bildet) sitter klar for å ta imot alle med en

Les mer...