Etablerertjenesten Søndre Viken

Bli kjent med Sirius Act og Etablerertjenesten Søndre Viken

Medlem og samlokalisert med SPIN

Uno Dahl Henriksen (til høyre i bildet) sitter klar for å ta imot alle med en gründerspire i magen. Samlokalisert med flere oppstart og vekstbedrifter i SPIN veileder han de som ønsker å starte egen bedrift eller ta sin bedrift til et nytt nivå. 

Uno har selv startet flere bedrifter og kjenner godt til hvordan det er å være gründer i ulike faser. 

Etableringstjenesten har hatt en knallstart med et stort trykk av gründere de første tre månedene de har drevet. De tar imot alle som ønsker å starte for seg selv i byene Aremark, Fredrikstad, Halden, Hvaler og Sarpsborg.

For deg som skal starte egen bedrift!

Hva de kan tilby!

Etablerertjenesten i Søndre Viken er et tilbud til deg som skal starte, eller nettopp har startet en næringsvirksomhet, og skal drive næringsvirksomhet i kommunene Aremark, Fredrikstad, Halden, Hvaler og Sarpsborg. Tilbudet er gratis for etablerere i regionen.

 1. Individuell rådgivning
  Har du behov for individuell rådgivning og veiledning om din ide eller drøm? Da kan du booke time med en av våre rådgivere. Det er kostnadsfritt.

 2. Kurs
  Vi leverer en rekke kurs, grunnleggende og temakurs innenfor området etablering. På noen av kursene er vi selv foredragsholdere, på andre har vi invitert eksperter og spesialister til å være foredragsholdere. Kursene går både på dagtid og kveldstid. Alle våre kurs er gratis.

 3. Nettverk
  Nettverking er viktig hvis du skal starte egen bedrift. Vi ønsker å bidra til at etablerere og gründere i regionen øker og styrker sitt nettverk.

 4. Næringsfaglig vurdering
  Behold stønad fra NAV mens du starter egen virksomhet. Mottar du dagpenger, arbeidsavklaringspenger (AAP) eller overgangsstønad kan du få beholde stønaden når du etablerer egen virksomhet.

Lyst til å sitte sammen med Etableringstjenesten Søndre Viken og flere andre oppstartsbedrifter?

ANDRE POSTER:

Bedriftskonsulent – Carine Helgesen

Carine Helgesen, damen bak selskapet “Bedriftskonsulent – Carine Helgesen,” har brakt med seg sin omfattende erfaring og ekspertise til Sarpsborg Innovasjon (SPIN), og tilfører et frisk perspektiv til coworkingen og felleskapet.

Les mer...

Elstad Content

Hvem er Christine bak Elstad Content? Jeg har alltid vært en kreativ sjel. Da andre begynte å studere, pakket jeg med meg to kofferter og flyttet til utlandet; først til Malaga,

Les mer...

Itera

Viktigheten av å ha lokal tilstedeværelse og synlighet flere steder i Østfold Itera et selskap som hjelper andre med å høste verdi fra dataene sine Itera har valgt å engasjere

Les mer...
Trygve Sørli har testet SPIN i fire uker. En Sarpsborg Startup!

Benson – Trygve Sørli

Book en omvisning og test ut SPIN i 4 uker for 399kr Bakgrunnen for Benson satsningen Trygve Sørli har jobbet som grafiker, art director og designer på alt fra t

Les mer...

Etablerertjenesten Søndre Viken

Bli kjent med Sirius Act og Etablerertjenesten Søndre Viken Medlem og samlokalisert med SPIN Uno Dahl Henriksen (til høyre i bildet) sitter klar for å ta imot alle med en

Les mer...