Samarbeid virker - Større forståelse av dagens AI verktøy

Få en spennende, morsom og litt annerledes vinkling på hva AI er og hvordan du kan benytte dette i din hverdag!

Vi inviterer vi til spennende arrangement rundt innovasjon i bedrifter, sammen med Sarpsborg næringsforening, i serien «Samarbeid virker». 

Dette er en dynamisk og inspirerende serie av arrangementer i samarbeid mellom SPIN og Sarpsborg Næringsforening. Denne serien er dedikert til å fremme samarbeid, innovasjon og vekst innen næringslivet i Sarpsborg-regionen.

Om foredragsholderne/fasilitatorene

Tore Lie har 17 år bakgrunn fra innovasjon og IT før han jobbet 8 år med å ta i bruk kunstig intelligens i energibransjen. Han leder nå næringsklyngen Cluster for Applied AI.

Ketil Thomsen har 25 års erfaring med kommunikasjon, event og foredrag. Han startet og drev Plan B Event og Management i Oslo i en rekke år før han flyttet til Halden. Han leder nå kommunikasjons-avdelingen i Smart Innovation Norway.

 

Agenda

08:00 – 08:30 Velkommen til frokost
Om kunstig intelligens
Bli med på en spennende reise gjennom historien og konseptene bak kunstig intelligens! Vi utforsker både tradisjonell og generativ KI, og gjennom humor og overraskelser vekker vi både begeistring og nysgjerrighet. Gjør deg klar for en opplevelse som utfordrer tankene og får deg til å le!
Eksempler på praktisk bruk av kunstig intelligens
I denne delen viser vi praktiske eksempler på hvordan du enkelt kan ta i bruk kunstig intelligens, uten å være teknologiekspert. Vi introduserer verktøy vi selv bruker, slik at du kan komme i gang umiddelbart og oppleve verdien av KI i hverdagen.
Test verktøyene! Konkurranse og gruppeoppgave
Klar for å teste selv?
11:00 Takk for oss og vel hjem med litt mer kunnskap i ryggsekken