SPIN Sarpsborg

- En innovasjonshub for fremoverlente vekstselskaper

Få tilgang til verdifulle ressurser og veiledning fra erfarende mentorer!

Øke sjansen for suksess ved å få strategisk støtte og nettverksmuligheter.
Ved å være en del av et lokalt nettverk og knyttet til en inkubator vil du kunne dele erfaringer og utfordringer med andre gründere i lignende situasjoner.

Ved å bli en del av SPIN, får oppstartsbedrifter i tilgang til spesialisert støtte. Med våre samarbeidspartnere kan vi tilby mentorer og nettverk innen områdene Energi, AI, DECOM, Smart by teknologi, media, reiseliv, helseteknologi og blå næring. Vårt gründernettverk gir muligheter for å knytte kontakter på ulike møteplasser gjennom året.

Kurs og rådgivning fra Etablerertjenesten Søndre Østfold

Etablerertjenesten i Søndre Østfold hjelper deg med å starte og komme i gang med din virksomhet.

Har du en drøm eller en idé om å starte egen virksomhet er du alltid velkommen til oss for å fortelle om den.

Har du kommet litt lengre i prosessen og er klar for å starte din egen virksomhet diskuterer vi gjerne potensielle mulighetene og utfordringer med deg.

Har du allerede startet opp, kanskje drevet virksomheten i to-tre år, men sliter med å komme ordentlig i gang? Eller du har kanskje fått så mye å gjøre at du trenger hjelp til å oppskalere virksomheten din? Vi hjelper deg gjerne da også.

Etablerertjenesten Søndre Østfold

Sosialt entreprenørskap

Vi satser på sosialt entreprenører!

Sosialt entreprenørskap omfatter virksomheter som kombinerer kommersielle metoder med det mål å skape sosial endring og løse samfunnsproblemer.
Spin tilrettelegger for skalering og forbedring av forretningsmodeller.

Vi ønsker å bistå i utviklingen av partnerskap som er avgjørende for langvarig suksess og påvirkning. Med et tett samarbeid med Sarpsborg kommune og frivillige organisasjoner knytter vi viktige nettverk for å løse lokale samfunnsproblemer og skape grønne jobber.

Vi jobber nå med å skape en lokal inkubator for sosial entreprenører. Ønsker du å være med fra start?
Ta kontakt med vår Community Manager Sandra!

Kontakt oss

Smart Innovation Norway - Inkubator innen energi og AI

Ettertraktet inkubasjonsprogram for ambisiøse tek-startups

Mer enn 200+ selskaper har vært igjennom vårt inkubasjonsprogram. Vår inkubator er det perfekte oppsettet for å redusere risiko, tiltrekke investorer og øke verdien på ditt selskap.

Vi tilbyr en toppmoderne plattform med dedikerte mentorer med lang erfaring og mye kunnskap, som bistår selskapene å utvikle og skalere sin ide til en bærekraftig virksomhet.

Vi jobber med ambisiøse startups og scaleups som ønsker å løse globale bærekratfsutfordringer innen anvendt kunstig intelligens AI og energisystemer.

Smart Innovation Norway