Itera

Viktigheten av å ha lokal tilstedeværelse og synlighet flere steder i Østfold

Itera et selskap som hjelper andre med å høste verdi fra dataene sine

Itera har valgt å engasjere oss i SPIN da vi ønsker å ha lokal tilstedeværelse og synlighet flere steder i Østfold, samtidig som vi finner nettverket av virksomheter tilknyttet SPIN som svært interessant og utviklende.

 

Vi i SPIN har hatt gleden av å bli godt kjent med flere av Itera sine ansatte siden nyttår. Gjermund Karlsen er en av de som ser stor nytte av å kunne benytte plassen i Sarpsborg, både på grunn av nettverket av bedrifter og nærheten til sitt hjem i Sarpsborg. 

 

“Vi oppfatter SPIN som et godt supplement til våre faste kontorfasiliteter. Både på grunn av beliggenhet, tilgang på møterom, kantine/personalrestaurant, treningsfasiliteter, gode parkeringsmuligheter, arrangementer og selvfølgelig på grunn av alle de spennende virksomhetene man knytter relasjoner til – og høster læring og inspirasjon fra”

 

Vår flex-plass hos SPIN skal kunne benyttes av alle våre ansatte, og det er kanskje mest naturlig at de som har tilhørlighet til Sarpsborg-området benytter seg mest av tilbudet.

To av de som vil være å se en god del hos SPIN er Gjermund Karlsen (senior KAM og Forretningsutvikler) samt Cecilie Sol Eriksson (Managing Consultant)

 

 

 

Itera er et børsnotert teknologiselskap med 25 års fartstid, og er dermed et av de mest erfarne teknologiselskapene i Norden.
Vi er ca 700 ansatte og har kontorer i 13 land.

Hovedoppgaven vår er å bistå kunder med å høste verdi av dataene sine.
Det gjør vi bl.a. ved å kombinere vår ekspertise innen teknologi, design og forretningsrådgivning.

En rekke av våre teknologieksperter sitter på kompetanse i verdensklasse, og drivkraften er å bruke denne kompetansen til å løse virkelige problemer – for virkelige mennesker.

Itera er engasjert i oppdrag for en rekke Norske, nordiske og internasjonale virksomheter.
Eksempler på bransjer vi jobber mye med er energi, industri, bank/finans, forsikring, varehandel og offentlig sektor.

Itera sitt Østfold-kontor befinner seg i flotte lokaler på brygga i Fredrikstad.
Her er vi pr i dag 22 personer og har store ambisjoner om å vokse i tiden framover.
Vi har sterkt lokalt fokus og har et klart mål om å være med å bygge og utvikle Østfold som region.

Ønsker du å bli bedre kjent med Itera? Sjekk ut deres hjemmesider her!

 

Vi spør: Hvor ser vi Itera Fredrikstad om 3 år? 

Om 3 år er Itera en anerkjent og preferert partner for næringsliv og offentlig sektor i Østfold, og vi har bidratt til vekst og utvikling av Østfoldregionen.
Vi har vokst virksomheten betydelig og er den mest attraktive arbeidsplassen i Østfold for både nyutdannede og erfarne teknologieksperter.

ANDRE POSTER:

Bedriftskonsulent – Carine Helgesen

Carine Helgesen, damen bak selskapet “Bedriftskonsulent – Carine Helgesen,” har brakt med seg sin omfattende erfaring og ekspertise til Sarpsborg Innovasjon (SPIN), og tilfører et frisk perspektiv til coworkingen og felleskapet.

Les mer...

Elstad Content

Hvem er Christine bak Elstad Content? Jeg har alltid vært en kreativ sjel. Da andre begynte å studere, pakket jeg med meg to kofferter og flyttet til utlandet; først til Malaga,

Les mer...

Itera

Viktigheten av å ha lokal tilstedeværelse og synlighet flere steder i Østfold Itera et selskap som hjelper andre med å høste verdi fra dataene sine Itera har valgt å engasjere

Les mer...
Trygve Sørli har testet SPIN i fire uker. En Sarpsborg Startup!

Benson – Trygve Sørli

Book en omvisning og test ut SPIN i 4 uker for 399kr Bakgrunnen for Benson satsningen Trygve Sørli har jobbet som grafiker, art director og designer på alt fra t

Les mer...

Etablerertjenesten Søndre Viken

Bli kjent med Sirius Act og Etablerertjenesten Søndre Viken Medlem og samlokalisert med SPIN Uno Dahl Henriksen (til høyre i bildet) sitter klar for å ta imot alle med en

Les mer...