Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Workshop: Kartlegg mulighetsrommet for AI i din virksomhet

august 30, 2023 @ 9:00 am - 2:00 pm

Gratis

Er du interessert i å bli bedre kjent med hvordan din virksomhet kan utnytte kunstig intelligens? Da passer dette arrangementet perfekt for deg.

Momai er et prosjekt i samarbeid med Smart Innovation Norway, Cluster for Applied AI og Circular Packaging Cluster og skal mobilisere virksomheter i emballasjeindustriens verdikjede til å ta i bruk kunstig intelligens. Gjennom prosjektet har vi allerede tatt en rekke virksomheter gjennom grunnleggende opplæring, kartlegging av muligheter for kunstig intelligens og koblet de med AI-eksperter for etablering av FoU-prosjekter.

30. august gjennomfører vi et praktisk workshop hvor vi skal hjelpe deltakerne med å bli bedre kjent med potensialet ved dataanalyse og kunstig intelligens, samt hvordan de kan bruke dette i sin virksomhet. Mange virksomheter vil ha behov for en tidkrevende omstilling før de er klare for AI. Deltakerne vil også bli kjent med hvordan de kan starte omstillingsprosessen til å bli en datadrevet virksomhet.

Arrangementet er tilpasset bedrifter som har grunnleggende kunnskap om AI. Om du trenger faglig påfyll, kan du få tilsendt opptak av Grunnkurs i kunstig intelligens.

Arrangementet er begrenset til virksomheter i emballasjeindustriens verdikjede.

Detaljer

Dato:
august 30, 2023
Tid
9:00 am - 2:00 pm
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://smartinnovationnorway.com/no/kurs-og-arrangementer/workshop-kartlegg-mulighetsrommet-for-ai-i-din-virksomhet/

Arrangør

Smart Innovation Norway
View Arrangør Website

Sted

Smart Innovation Norway
Håkon Melbergs vei 16
Halsen, 1783 Norge
+ Google-kart
View Sted Website