Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Tilskudd til StudentEntreprenørskap (STUD-ENT)

januar 11, 2023 @ 10:00 am - 11:00 am

Gratis

Er du student ved et norsk universitet eller høyskole med ambisjoner om å starte eget selskap? Innovasjon Norge inviterer til informasjonsmøte om tilskuddsordningen STUD-ENT.

STUD-ENT retter seg mot nyutdannede studenter som skal etablere egen bedrift basert på kunnskap tilegnet gjennom studier. Studentene må nærme seg slutten av utdanning på mastergradsnivå eller nylig ha avsluttet utdanningen. Etableringen har som mål å bygge virksomhet gjennom å utvikle nye løsninger som markedet etterspør.

Har du testet og bekreftet at det finnes et marked for din løsning? Da kan du søke finansiering til kommersialisering av løsningen din. Finansieringen kan brukes til å etablere en økonomisk bærekraftig forretningsmodell og lansere løsningen i markedet. Innovasjon Norge gir STUD-ENT tilskudd til innovative prosjekter med betydelig vekstpotensial i det internasjonale markedet. Ordningen inngår som ett av Innovasjon Norges oppstartsvirkemidler, med mål om å realisere flere gode gründere i Norge.

I webinaret vil vi informere mer om ordningen, om hvem som kan søke, hvilke krav som settes til søknad og hva vi kan finansiere.

 

Meld deg på her! 

 

Få med deg flere kurs og arrangementer gjennom SPIN sin event kalender!

 

Vil du bli en del av et innovativt og fremoverlent miljø? Bli en del av vårt coworking-miljø i Sarpsborg!
Test det ut i 4 uker for kun 399 kr i måneden!

Book en omvisning her! 

Arrangør

Innovasjon Norge
View Arrangør Website

Sted

Online
View Sted Website