Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

TankeSpin

oktober 15 @ 8:00 am - 4:00 pm

Gratis
-få støtte til å starte reisen med å realisere bedriftens mulighetsrom innen AI, Energi, Dekommisjonering eller gjennom forskningsprosjekter!

Hvor: SPIN – Sarpsborg Innovasjon, Hjalmar Wessels Vei 10.
Vi sitter i underetasjen og i tredje etasje.

Har du en bedrift eller en idé du ønsker å utvikle innenfor Smart Innovation Norway sine klyngeområder? Da er TankeSpin noe du ikke vil gå glipp av!

TankeSpin gir deg muligheten til å utforske og videreutvikle dine forretningsideer sammen med klyngeledere fra ulike områder.
Disse dagene vil klyngelederne være tilgjengelige på SPIN, klar til å utforske potensielle samarbeid og løsninger sammen med deg.

Enten du allerede jobber innenfor et av klyngeområdene eller har ideer innenfor kunstig intelligens, smarte energimarkeder eller digitalisering, ønsker vi å invitere deg til å delta.
Både etablerte bedrifter og gründere oppfordres til å delta for å diskutere og sparre rundt ulike tematikker.

Book gjerne et møte på forhånd med en av klyngelederne, eller kom innom SPIN og utforsk mulighetene sammen med oss! Sammen kan vi skape innovasjon og drive utviklingen fremover.

 

Hvem møter du:

 • Kompetansemegler i Viken

  Hermund Arntzen Dale
  Prosjektleder
  Communities

   

 • AI klyngen

  Tore Lie
  Klyngeleder, Cluster for Applied AI
  Communities
  +47 922 23 462
  Send e-post

  Kunstig intelligens handler om å utvikle datasystemer som kan lære av egne erfaringer.
  Akkurat slik mennesker blir bedre på å utføre handlinger og løse problemer av å prøve, feile og repetere – gjør øvelse mester også for datasystemer.
  AI-klinikken er et konsept som ble lansert av Cluster for Applied AI høsten 2021 som har som mål å hjelpe virksomheter med å skape verdi av data.
  Dette gjøres gjennom metodisk å se på virksomheters muligheter og utfordringer, og å koble de opp mot rett kompetanse og virkemidler.

 • NCE Smart Energy Markets
  Inge Michael Bilet

  Inge Michael Bilet
  Klyngeleder, NCE Smart Energy Markets
  Communities
  +47 474 61 228
  Send e-post

  NCE Smart Energy Markets er en katalysator for ambisiøse problemløsere og problemeiere, som vil skape næringsutvikling og muligheter ut av økende energiutfordringer i det grønne skiftet.
  Gjennom å tilføre kunnskap, dele erfaringer, utfordringer og muligheter genereres innovative ideer som blant annet kan resultere i større F&I prosjektsøknader.
  Klyngeadministrasjonen bidrar med hjelp til å finne offentlig/privat finansiering gjennom søknader til ulike programeiere.
  Ideer som vi jobber frem sammen skal bidra til økt kunnskap/kompetanse både i forhold til fag, konsepter og metodikk.

 • DECOM – Klyngen

  Stian Melhus
  Klyngeleder, DECOM-klyngen
  Communities

  Klyngen vil gjennom en prosjektorientert tilnærming fokusere på å anvende nyutviklet og eksisterende teknologi som kan akselerere dekommisjonering, for så å applisere dette i nye industrier, utvikle ny teknologi, skape bærekraftig kommersialisering nasjonalt og internasjonalt, kompetanseutvikling, klyngesamarbeid og fellesgodeprosjekter, som den enkelte ikke kan løfte selv. Klyngen skal ha virksomheter og samarbeidspartnere lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi ser frem til å møte deg og utforske potensialet sammen!

Detaljer

Dato:
oktober 15
Tid
8:00 am - 4:00 pm
Kostnad:
Gratis

Arrangør

Spin Sarpsborg Innovasjon
Telefon:
+4790848118
E-post:
post@spinsarpsborg.no
View Arrangør Website

Sted

SPIN
Hjalmar Wessels vei 10
Sarpsborg, Sarpsborg 1721 Norge
+ Google-kart
Telefon:
90848118
View Sted Website