Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Webinar om eksportprogrammet Smart Societies Germany

januar 9, 2023 @ 1:00 pm - 2:00 pm

Gratis

Dette er et event av Innovasjon Norge

Jobber du i et smart city-selskap som har internasjonale ambisjoner? Da kan kanskje Innovasjon Norges eksportprogram for Tyskland. Programmet vil passe for selskaper med løsninger innen mobilitet, smarte bygg og byutvikling. Informasjonswebinaret holdes på engelsk.

 

FOR HVEM
Eksportprogrammet Global Growth er rettet mot norske bedrifter som har et høyt ambisjonsnivå, eksportstrategi forankret i styret og ressurser som kreves for å skalere.

HVORFOR DELTA
I webinaret får du vite mer om programmet, hvorfor Tyskland er et interessant marked og hvem du vil møte i løpet av programmet.

OM EKSPORTPROGRAMMET
Hensikten er å bidra til at norske bedrifter lykkes i nye markeder, eller øker salget i markeder der de allerede er posisjonert. Programmene er skreddersydd for bedrifter innenfor samme sektor, og består av forberedende kurs hjemme og samlinger i de aktuelle internasjonale markedene.

I tett samarbeid med næringer hjemme, våre kontorer i utlandet samt andre internasjonale aktører vil vi åpne «de riktige» dørene for å øke mulighetene for eksportsuksess. Dette er en flott mulighet for vekstbedrifter som ønsker å ekspandere i utlandet, og i dette tilfellet til en av de ledende nasjonene i Europa. I løpet av mange tiår har Tyskland utviklet banebrytende teknologier på mange felt, og det gjøres mye for å utvikle smarte og bærekraftige løsninger for fremtiden. Derfor lanseres ambisiøse programmer som gir forretningsmuligheter også for norske SMB’er.

 

Meld deg på her!

Arrangør

Innovasjon Norge
View Arrangør Website

Sted

Online
View Sted Website