Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Møtebørs på SPIN 16 februar!

februar 16, 2023 @ 8:00 am - 10:30 am

NOK1500

Velkommen til møtebørs – Treff inntil 40 spennende bedrifter under speedsalgsmøter!

Møtebørsen arrangeres i samarbeid med OABIK Nettverket, Forretnings Nettverket, Smart Innovation Norway og Klubb Ullevaal og andre inviterte bedrifter.

 

 

Hva er en møtebørs?

Møtebørsene organiserer korte bedriftsmøter der målet er å kjøpe og selge varer og tjenester. Møtene organiseres slik at din bedrift treffer inntil 8 bedrifter på 2 timer. I møtene får man mulighet til å selge seg inn med sine produkter og tjenester, og samtidig også få gode tilbud på produkter og tjenester fra de andre bedriftene som deltar på møtet.

 

 

Møtebørs er en meget effektiv måte å få ny business på, men det er svært viktig at du er forberedt og «på jobb». Fokuset på møtebørs er salg, så det er viktig at du disponerer tiden til dette.

Dagspass til møtebørsen koster vanlig vis 1500kr (eks. mva). Er din bedrift tilknyttet Smart Innovation Norway/Er medlem av SPIN så er arrangementet gratis.

På møtebørsen legges det tilrette for å etablere nye kunderelasjoner på tvers av nettverk og sponsorpooler fra de ulike nettverkene. Du vil treffe nye og «kalde kontakter» gjennom møtene og den uformelle minglingen mellom deltagerne.

 

 

Organiseringen av speedmøtene under møtebørsen blir gjort på bakgrunn av bransje, ønsker og svar som er kommunisert i forkant av møtebørsen. Alle bedrifter som melder seg på til møtebørsen, vil blant annet bli forespurt om:

  • hvilken bransje det jobbes mest mot i ditt salgsarbeid: helse, hotell & restaurant, eiendom, bygg & anlegg, utdanning, finansielle tjenester/regnskap, evt. alle typer bransjer
  • hvilken kontaktperson er det du helst ønsker kontakt med i ditt salgsarbeid
  • hvilket omsetningsnivå ønsker du at bedriftene i møtene har for siste driftsår; over eller under 25 millioner, evt. om dette ikke er av betydning
  • du helst vil møte bedrifter med mer eller mindre enn 10 ansatte, eller om dette ikke har betydning
  • alle typer bedrifter er interessante å møte under møtebørs, ingen spesielle preferanser mht. punktene over

Dette gjøres for å organisere interessante speedmøter for bedriftene som deltar på møtebørsen. Nettverkene har over 200 bedrifter i sine nettverk, og vi vil invitere inntil 40 bedrifter til møtebørsen. Du vil ikke få møtt alle bedriftene til speedmøter under møtebørsen, men du vil sannsynligvis treffe bedrifter som oppfyller noen av dine kriterier for virksomheter du ønsker å møte. Det vil dermed bli lettere for hver enkelt deltager å få et målrettet utbytte av møtebørsen.

 

For påmelding til møtebørs, 16. februar: Send e-post til thomas@forretningsnettverket.no
Du vil da få tilsendt et skjema med inntil 5 spørsmål som danner grunnlaget for hvilke bedrifter du får anledning til å møte under møtebørsen.

Frokost serveres i kantinen (KokkeLine, i 4 etasje) fra klokken 0800 og frem til møtebørsstart.

Alle påmeldte firmaer settes opp med spennende selskaper fra bedriftsnettverkene til arrangørene.

 

Ser frem til å ønske velkommen til møtebørs!

 

Detaljer

Dato:
februar 16, 2023
Tid
8:00 am - 10:30 am
Kostnad:
NOK1500
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Smart Innovation Norway
View Arrangør Website

Sted

SPIN
Hjalmar Wessels vei 10
Sarpsborg, Sarpsborg 1721 Norge
+ Google-kart
Telefon:
90848118
View Sted Website