Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Finansiering av oppstart

desember 14, 2022 @ 9:00 am - 11:00 am

Innovasjon Norge jobber for å få flere vekstbedrifter med nye forretningsidéer i Norge. Velkommen til webinar om våre finansielle tjenester for oppstartsbedrifter.

 

FOR HVEM
For deg som er i en etablert oppstartsbedrift, kan dokumentere at det er et marked for det du skal selge (markedsaksept) og vil vite om Innovasjon Norges tjenester kan hjelpe dere videre.

I webinaret presenteres våre finansielle virkemidler, vurderingskriterier og tips til eventuell søknad. Det fokuseres på finansieringsordningene Tilskudd til Kommersialisering og Oppstartlån og deltakelse er forbeholdt oppstartselskaper som vurderer å søke, eller er i en søknadsprosess.

Webinaret legges opp som et dynamisk møte der det blir anledning til å stille muntlige og/eller skriftlige spørsmål til våre erfarne rådgivere. Det arrangeres to onsdager i måneden, og lenke til Teams vil bli tilsendt i forkant.

AGENDA
• Presentasjon Innovasjon Norge og våre finansielle virkemidler
• Tilskudd til Kommersialisering og Oppstartlån
• Vurderingskriterier
• Tips til søknad
• Spørsmål og svar

HVORFOR BØR DU DELTA
Dere har kanskje mottatt tilskudd fra Innovasjon Norge tidligere eller skaffet kapital fra andre, og vil ha informasjon om muligheter fremover. Vi snakker om ulike tjenester, men spesielt om kommersialiseringstilskudd og oppstartslån. Vi gir deg tips til søknadsskriving og hvordan vi vurderer innkommende søknader.

KONTAKTPERSON
Joachim Thorsen, avdelingsleder Startups, Oslo og Viken

Detaljer

Dato:
desember 14, 2022
Tid
9:00 am - 11:00 am
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.innovasjonnorge.no/no/tjenester/arrangementer/crm-events/finansiering-av-oppstart16/?section=description

Sted

Online
View Sted Website

Arrangør

Innovasjon Norge
View Arrangør Website