Elstad Content

Hvem er Christine bak Elstad Content?

Jeg har alltid vært en kreativ sjel. Da andre begynte å studere, pakket jeg med meg to kofferter og flyttet til utlandet; først til Malaga, deretter til Malta og så til Amsterdam. Det var under utenlandsoppholdet jeg oppdaget behovet for norskspråklige tekstnerder som kunne bistå internasjonale bedrifter i å nå det norske markedet. Jeg fikk kontakter i bransjen, og da jeg flyttet til Norge i 2018, ble Elstad Content født.

 

I årene som fulgte, ble også barna mine det, og utviklingen av foretaket ble lagt litt på hylla. Etter tre år med kaotisk småbarnsliv, skal jeg nå endelig sette meg ned og finne veien videre.

 

Hvordan er det du jobber med tekst i dag og hvor ser du selskapet om tre år?

Jeg har kompetanse på flere felt innad i tekstindustrien og har jobbet med mange anerkjente internasjonale bedrifter både innen finans, TV og film, programvare, mote og reise. Jeg jobber med språklig og funksjonell testing for en av de største strømmetjenestene på markedet og har nylig involvert meg i utviklingen av digitale assistenter.


For meg er det dessuten viktig å følge med på trender, og spesielt på utviklingen og bruken av kunstig intelligens. Det er ingen hemmelighet at jobben jeg har i dag vil påvirkes av KI. Derfor følger jeg nøye med og har nylig involvert meg med selskaper som gir meg viktig kompetanse på nettopp KI, maskinoversetting og maskinlæring.

 

Aller viktigst håper jeg at lidenskapen og kreativiteten som fikk meg hit fremdeles er med meg om tre år. Det viktigste er tross alt å trives med det man gjør. Det er da resultatene kommer.


Hvorfor en plass på SPIN?

Jeg ble med i SPIN for å ha et sted å dra i jobbhverdagen. Å jobbe hjemmefra har uten tvil sine fordeler, men uten mennesker rundt seg, er det vanskelig å utvikle foretaket. På SPIN møter jeg likesinnede. Vi kan hjelpe hverandre og dele av kunnskap og erfaringer på tvers av industrier. Det er viktig for motivasjon, for å opprettholde det sosiale og ikke minst for personlig og profesjonell utvikling. Dessuten får man en følelse av å ha kolleger.

ANDRE POSTER:

Bedriftskonsulent – Carine Helgesen

Carine Helgesen, damen bak selskapet “Bedriftskonsulent – Carine Helgesen,” har brakt med seg sin omfattende erfaring og ekspertise til Sarpsborg Innovasjon (SPIN), og tilfører et frisk perspektiv til coworkingen og felleskapet.

Les mer...

Elstad Content

Hvem er Christine bak Elstad Content? Jeg har alltid vært en kreativ sjel. Da andre begynte å studere, pakket jeg med meg to kofferter og flyttet til utlandet; først til Malaga,

Les mer...

Itera

Viktigheten av å ha lokal tilstedeværelse og synlighet flere steder i Østfold Itera et selskap som hjelper andre med å høste verdi fra dataene sine Itera har valgt å engasjere

Les mer...
Trygve Sørli har testet SPIN i fire uker. En Sarpsborg Startup!

Benson – Trygve Sørli

Book en omvisning og test ut SPIN i 4 uker for 399kr Bakgrunnen for Benson satsningen Trygve Sørli har jobbet som grafiker, art director og designer på alt fra t

Les mer...

Etablerertjenesten Søndre Viken

Bli kjent med Sirius Act og Etablerertjenesten Søndre Viken Medlem og samlokalisert med SPIN Uno Dahl Henriksen (til høyre i bildet) sitter klar for å ta imot alle med en

Les mer...